Litet misstag kritor....

Mina barn hade en krita och råkade måla lite på väggen. Men enkelt sätt att ta bort det var en svamp hett vatten och tandkräm. Blev mycket bra , testa om det händer er....

Känns att man lever...

Min mage känns så fel.. Gör ont och man fattar ej vad som har hänt. Hoppas det går över snart..

solig dag och sjuka barn..

Nu äntligen har solen börjat visa sig igen. Värmen återkommer och man längtar ut. Dok går det ej nu då min dotter har feber o min son spydde en hel del inatt. Men visst det kommer mer dagar som blir fina, hoppas de mår bättre i morgon så de orkar ut sen på måndag och ha roligt. Nu skall vi mysa lite jag och mina änglar.

längtar efter kantareller!

idag fick jag en oväntad längtan efter nystekta kantareller som doftar. Grillad kotletter med nyskördad potatis , som är kokt i dill. Fräch sallad till med nyskördade och färska grönsaker... ha en härlig nygräddad paj som efterrätt med nykokad vaniljsås.. Marinaden på kotletterna skulle vara av färska kryddor och örter. Med stänk av fin olivolja.. Ha en frächt härlig dryck till som smackar sommarskörd.. Lär ta ett tag innan detta kan bli verkligt. Men visst låter det härligt..

Kallt men snart varmt igen..

Tillfälligt bakslag ja vädret menar jag då. Tyvärr så haglar det idag , ville ut och cykla med mina kära barn till andra lekparken. Men sen när de sover skall jag dok ordna min cykel , tröga växlar och allmänt skitig.. Fick iordning cykelvagnen , lär aldrig mer släppa.. Nu så skall man se om sambon kommer snart från jobbet och ev börja baka en hallkaka. Min speciella kaka som är bra god tycker de flesta. Skall även inspektera mina fiskesaker.. Älskar att fiska och lär byta ut linan i rullen i år. Som varje år då när man inte vill tappa fisken. Är rätt så pigg fast man e lite täppt , kan bero på pollen då det är mindre pollen i luften och man är piggare. Skall skaffa tabletter mot detta så kanse det blir enklare. Annars så är man i städartagen idag , dok syns dek knappt i hemmet men lär ta gömmorna ibland med så det blir mer plats för annat där med. Skall även leta på ramar då min sessa vill ha bilder på vägen. Älskar dessa barn , fattar ej hur man kunde existera utan dem innan.. Hoppas det blir en varmare dag i morgon och att man får ta kort på någon vacker fågel som min son vill ha kort på. Sätta upp det på hans vägg , och fixa med foton av deras storebrors födelsedagskalas. Så vi höres..

RSS 2.0