Härligt soligt och och varmt..

Idag blir det nog en bra dag och det blir o köpa nya skor så man kan gå lite ute.. Längtar verkligen att få gå promenader med barnen och röra på sej . Mina skor har varit en del slittna nu de sista dagarna så de går ej o gå i på det sättet. Men nu blir det fart igen!

Promenad igen på en mil

Gick en mil idag och ja mina skor e helt slut efter en månad. Känns lite kasst att skorna förslits så fort. Dessutom snedslitna så föterna blir i skum vinkel när man går allså det känns riktigt mycket och det gör ont. Med bra skor skulle det va enklare..

Älskar solen och allt man kan göra ute!

Underbart verkligen solen lyste och jag o barnen var ute i ett par timmar och gick dok bara 6 km men alltid något , dok så kan det bli mer i morgon. Men behöver skaffa bättre skor har slitit ut mina på en månad... Vet jag går mycket och så men endå en månad borde de ej hålla längre.. Iallafall snart får man in pengarna då ser man vad man får över och ser vad de får kosta. För bättre skor än dessa skavskor lär jag ha. När vi e ute så vill man ju ej gå hem vi har så himla kul. Idag tittade vi på smådjur o de fick rita med gatukritor.. Funderar på o grilla med dem en dag vore härligt. Iallafall så känns det bättre när man varit ute och man längtar ut närapå när man kommer in. Dok trodde jag att man skulle känna sej trött efter nån promenad men ej änn. grundkondis verkar det som. Nu vill jag ha mer resultat och vill göra något mer som e kul som rida eller något men har ej häst nu. Och svårt o få o låna / hjälpa någon i ett stall men kan ärligt säga jag verkligen längtar efter och pyssla om en häst.Har annars alltid haft djur vid min sida men ej nu det e ju något som saknas som typ e riktigt viktigt för mej. Barnen e ju med viktiga och de är mina älsklingar givetvis men ibland behöver man bara vara jag en stund. Givetvis vore det kul o få att min dotter kunde få rida hon älskar det med o hon har grym balans, min son älskar katter mer. Han är härlig med och bryr sej verkligen om dem blir arg om nån katt far illa. Det känns bra de e på det viset för det e jag med. I morgon blir det iallafall gå ut mer o sen mysa av solen. För det finns inget härligare än sommar och solen som värmer. Min favoritårstid verkligen. Hoppas man hinner få lite färg innan hösten kommer..

Min son blir 6 år idag!

Heregud vad tiden går fort , han blir 6 år och verkligen är en underbar pojke! Och tanke på det e hans dag blir det besök på brandstation och det tror jag blir kanon! Han var med och gjorde tårtan igår för hans stora dag o lovar det blev kanon! Underbara sonen gud vad jag älskar han. Min dotter och han e det bästa som finns!

Längtar efter nästa utflyckt

Gud vad kul det e att komma ut med barnen och få hitta på saker och äta ute. Barnen ville det med och jag hoppas det e vackert väder i morgon för det vore underbart.. Jag letar nya utflycktsplatser och annat och se så man har mer och välja på hoppas man finner fler o mer roliga platser att gå till , nu skall jag sova och det blir full fart i morgon igen!

Smultron i massor


Piknik och lek i skogen

Idag gick vi i skogen igen på elljusspåret och hittade lite svamp på en sidoväg , äntligen första kantarellerna mmmm underbart! Sen fann vi även blåbär och smultron. Och vem kunde motstå dem , cykelkärran som man kan ha som vagn med var kanon att ha med för det var enklare och komma fram. Eftersom vi gick ca 1 mil igår och och längre idag e man lite mör men helt ok. letar nu nya spår och frågade turistbyrån efter karta på alla vandrarleder men de hade ej nåt sånt det var synd för det skulle ju locka fler än mig o vandra efter dem ju. Sen enklare och ha olika mål och platser och besöka när man går ut tänkte jag.. Istället får man då bara studera vanliga kommunkartan och se vad man finner och så. Antagligen en pengafråga men vore livskvalitet antar jag om de fixade en sån karta... Iallafall så vill jag se fler ställen och kanse finna en sjö som e bra vore underbart ju. Imorgon kanse blir en vilodag för mamma om ej mina barn vill ut i skogen igen skratt , men antar min viktnedgång går fortare med hjälp av dem. Dok har jag fått mer muskelmassa och känner mej piggare och starkare i kroppen det e kanonkänsla! Och givetvis har vi massa skoj jag och barnen , älskar att göra utflykter med dem man blir så himla glad av deras sälskap.

kanonduktiga barn!

Vi gick hela elljusspåret och de hade roligt , vi hade piknik och såg på alla smådjur. Och de vill gå där igen och ha piknik med för det var roligt i skogen. Jag gillar att vara ute och skogen e ett plus , och tydligen har de enorm kondis för vi gick ca 1 mil och de sprang endå.. Men efter mycket lek efter och bus så börjar de bli trötta får se vad för väder det blir i morgon..

Underbar morgon nu skall vi ut och ha piknik!

Jag och barnen skall gå på en promenad med oss har vi piknik.. De har längtat redan då från igår och vi går mycket och hittar på nya saker , av detta har en sak hänt jag har tappat 13 kg och fortsätter gå ner! Underbart verkligen , barnen har mycket roligt o vill ut nu hela tiden , tråkigt och inte röra sej.. Det är underbart med dem och nu har vi riktigt roligt på dagarna , nu hoppas jag att solen lyser hela dagen och värmen stannar! För som vädret e nu så känner jag mig i hela kroppen glad varm lycklig och ivrig att komma ut.. Jag hoppas även kunna ta fina bilder älskar att fota! Jag älskar mina barn och jag älskar sommaren , och jag har testat ny hårinpakning som var kanon! Henna balsam det har lagat mitt trasiga hår och och det glänser mer nu än på länge men inte bar det e underbart jag får på andra slags kläder men e ej nöjd än skall ner 30 kg mer ca sen e det bra men ser resultat nu som gör mej glad. Inte för jag försöker bli pinne utan normal i kroppen vill ha lite kurvor och kunna bära upp kläningar osv . Utan kurvor går det ej men 70 kg e lagomt för min längd osv och jag var riktigt nöjd då när jag var i den vikten förut. Dok vet jag att man formar med träning sin kropp och det kommer jag göra och hålla en sund matstil då kan jag få komma imål med mina ansträngningar. Dok har det tagit tid innan det syndes att jag ändrat radikalt livsstil men nu känner jag i hela kroppen att nu mår magen bättre osv det e det underbart och få känna! Och har samtidigt fått massa rolig tid med mina barn det är underbart bara det!

RSS 2.0