Upp och nergångar när man försöker komma i form..

Verkar som jag åker bergodalbanan med min vikt det vill ej jag. Man går ner 6 kg går upp 6 går ner 7 går upp 4 osv osv, fattar ej detta, vill bara ha fritt fall tills målvikten e nådd! Har fixat proteinpulver o skiter i pasta ris osv jag går direkt upp så fort jag äter det. Jag går minst 5 km per dag men det e ej nog lär trappa upp till mer. Lär hitta fotriktiga skor bara. Men vem vet jag hoppas endå att kunna nå -20 till sommaren minst... Fast det e bergo dal bannan jag åker i...

Kusin bus!

Under helgen så besökte vi min syster och kusinerna fick träffas , det var en hel del bus och mys. Det var en kanonhelg för oss alla. Tack syster.

Underbara barn

Vad är det som e finnare än barn, glädjen i livet och så otroliga personer. Dessa barn kommer bli vår framtid. Och framtiden tror jag på. Älskar barnens skratt o lek det finaste jag vet.

Åt vanligt mål på resturang men mådde bara illa...

Jag har undvikit potatis , pasta , ris , nudlar och sånt men igår gjorde jag ett undantag dumt nog. Skulle äta på ett hambörjare ställe ej sallad eller liknande fanns. Fick ta vanlig meny och åt mig mätt. Men efter 10 min mådde jag illa o blev kanontrött.. Magen protesterade och gjorde enormt ont. Även nu på morgonen känns det av, känns som aldrig mera äta detta! Min mage funkar på fibrer o sallad o proteinrikt mat... Men ärligt efter detta så vill man ej ha det mer heller. Annars funkar magen bra o man känner sej bra i magen , men ej med dessa mål o bra e väl det man blir ju knappast frestad igen direkt.

9 km

nu idag har jag gått 9 km känns bra! Sen e det så jag har minskat några kilo på sistonde! känns bättre o bättre!

Idag har man bara städat

Ja heregud men ja man hoppas det slipper bli mycket nu på ett tag , skönt o få sova!

Thailand

Vi planerar för thailand o ser om det blir. Man lever bra billigt är man semestrar där. Otroligt folk o så , får se om man finner billig resa.

Nu har man lyckas med 8 km idag.

Kanon 8 km det e helt ok hoppas på mer i morgon ju, skall dra med barnen ut då skönt o röra sej. Sen väntar jag på rundstickor skall lära mig sticka hehe ja får se hur det går, ja. Går nog bra ...

Sjön vid stugan så fint


stugan frammifrån


Sjön vid stugan


Vår underbara stuga vi hyrde..


Hejsan

Jag har ej haft tid att uppdatera denna sida på ett tag. Jag har varit hos min mamma och vi hade superskoj! Vi hyrde en stuga jag o barnen o hade enormt nära skog så det blev massa vakra bilder! Jag o barnen hade en underbar tid där men täckning fanns ej... Men då hadde man tid till mer lek o sånt . Sen så har man varit upptagen med familjeangelägenheter så jag hoppas det e bättre snart. Ja.. I vilket fall så e mitt mål gymmet nästa vecka o försöka finna formen till sommmaren 2012. Drömmer om en stuga vill gärna ha ett ställe där , man ja kan vara och njuta av lugnet, men det e svårt o finna.

Lady gaga hörlurar!

Jag fick en sån otrolig present i min brevlåda idag. Ett glädjepacket verkligen. I en mycket vacker kartong låg det ett par lady gaga öronlurar som var otroligt fina. De funkade utmärkt och ljudet var grymt rent!

Till alla barn i nöd..

Ni är underbara och är värda att må bra. Kunna älska livet och leva som alla andra i er ålder. Känna glädje bubbla och bara kunna vara barn. Bli älskad och vara trygga , kunna älska och känna ni är betydelsefulla, Ingen annan är som dej och du har dina begåvningar. Hitta styrkan i något ni gillar, kämpa , ge aldrig upp- Det finns alltid hopp även om det skulle bara vara litet. Fin tröst hos en som ni litar på , glöm aldrig att ni har lika värde som alla andra!

8 km

8 km blev det e nöjd sen då gym. Men e så arg på det som händer barn i sverige , hoppas morgondagen blir bättre o siktar på 1 mil i morgon..

Fosterbarn o familjer. Låt barn vara lyckliga!

Jag blir så arg på alla socialsekriterare som tror de vet allt o kan bedömma allt rätt. Förstöra för folk e ju de bra på med sina lagar , men hjälpa de som behöver de som mår dåligt tar de oftast ej upp! Bor man på fosterhem ja man e utlämnad händer det nått stöder soc fosterföräldrarna ej barnen oftast . Säger de ljuger o har problem vilket e så lätt o få till men saningen då.... Jag anser det e sällan man hittar på grova saker för att skada andra när man e barn. Har själv blivit utsatt för socialas klor och ja jag mådde så illa att jag ville dö. Men efter mina barn kom ja då vände det för de e mitt allt verkligen , men att soc får göra hur som helst ja det e sjukt. Om de missköter sej ja då kan de bli chef på annan enhet! Säg mig på vilket annat ställe funkar det så... Det som händer ja man blir anklagad för det ena o andra medans den som gjort nåt går fri men ja barnet e det som får genomlida övergrep o annat sen skuldläggas. Vettigt? Antar det e så fel det kan bli , av det som hände mig har det gjort att jag hatar verkligen min kropp mår illa av den o nu när man gått upp ja än värre... Men vet med att sociala lär ta sitt ansvar o göra det rätta be om ursäkt o skadestånd för lidande, för man har då fått lidigt under barndomen ju. Man borde ej ha överlevt ens om det vore riktigt men jag vet att jag har en mening i att finnas om det är för barnen ja helt ok men tror även att jag har skyldighet att få detta i dagsljus , att man behandlar ej barn illa och sedan skiter i detta. Det behövs en hel del ändringar som verkligen inte finns idag o alla som e plaserade.. Lär lagar , regler och sociallagar. Plugga så ni vet era rättigheter för det e det viktigaste att kunna. Ge ej upp blir det några som helst förhandlingar ja sök efter en bra advokat , fråga andra vad de tycker om den välj en själv nöjd dej inte med den som blir tilldelad.. Skriv dagbok om vad som händer , räknas som bevis.Sen i olika övergrep behövs olika bevis spar på dem så du vet var de e.. Viktigast ge ej upp!

Var på gymmet o det känns bra.

Det känns bra inte för trött alls snarare piggare efter det när det gick en stund. Jag har även gått 7 km o ja det känns topp. Längtar efter resultat som syns , drömmer om egna designade kläder... Sä skall de bli.

I morgon gymmet.

Har haft lugn dag o tröttare idag än i går , skall till gymmet o köra i morgon. Min blodcirkulation o annat har förbättras bra mycket! Älskar resultaten verkligen.

Underbart!

Idag känns det att man har gått en längre sträcka idag , men endå skall det va minimum 5 km idag endå vilket man klarar. Men nu känns det det börjar hända något i kroppen o hoppas nu snart borde det även synas.

RSS 2.0