blixten mcgueen

Vet nån vart man får tag på blixten fast som gosedjur? Jag har en son som älskar sin gosebil men som nu e hellt död... Ja man ser ej att det e blixten längre han har fått laggas en del. Nu söker vi en ny han vill gärna ha en och de fanns ej på leksaksbutiken... Mindre blixten kramstorlek som e perfekt att hålla för en liten kille... Vart finner jag en sådan?

Beck levande begravd

Jag såg bara början men fy vilken film. En man sprutar in ett medel i offren så de blir nokade sen lägger han dem i en kista och isolerar den med plast. De dör i kistan , kvävs till döds. Sen finns det ju olika diskutioner om att allt har blivit råare numer i världen ,ja absolut. Folk bryr sej ej om andra på samma sätt de tar efter filmer. Då kan man undra hur bra är det då att göra en sådan film.... En liten flicka upptäckte första offrets kista i en sandlåda. Som förälder tycker man det är olämpligt att filma sådant. Beck förut fanns det medkänsla en liten gnutta iallafall. Men nu ja jag tycker de behöver rycka upp sig och göra bättre!

Hemma igen..

Hemma igen efter våran hotelvistelse. Det var härligt att ej vara hemma men blev dok missöden , barnen fick kräcksjukan . Nu har de båda feber och så men ej kräks på ett tag. Jag själv känner mig dåsig sömnig. Har ont i kroppen och ont i huvudet , e förkyld. Men allt är övergående och jag ser fram mot när alla e friska igen. Nu skall jag sova och sen se hur morgondagen blir.

Nu myser familjen på hotell.

Ja igår åkte vi och chekade in på ett hotell , idag har vi sett oss omkring och varit på en galleria dagen har varit bra. Åt god mat och nu är vi tillbaka på hotellet. Min son är gullig pratar och visar saker och lånar ut gosebil till syster. Hon spydde ner ett hotellrum i går så vi fick nytt. Sen spydde hon ner det men det var enklare att ta upp det denna gång.. Idag har lillsnuttan inte spytt och är pigg. Men gud vad bra man sov vilka sängar..... Scandic är ju hur bra som helst. Nu så slappar vi med disney och mysiga täcken.. Jag älskar att vara på minisemester med familjen. Det är helt perfekt.

Min kära son

Han är så söt går runt med en väska och säger att han går i skolan med gosebil och adam. Jag har lagt ut en hel del på tradera men men det finns mera har bara skrapat på ytan av det som ligger. Skall rensa ut barnkläder och annat som ligger. Min dotter räknar till tio. Urkul!

busbarn

Mina kära busbarn de är bra roliga berättar om allt. De är underbara. I morgon är det dagis och jag skall ta chansen och göra något för min egen del. Jag älskar min familj mycket.

Sjärnsund skola

den skulle få lägga ner läste jag , vad tragiskt igentligen. Barnen trivdes där och nära hem nu skall de gå i större skola. Är det verkligen en förbättring hm troligt inte. Det finns redan för stora klasser och flera med sämre betyg. Barnen hinner ej få den hjälpen de behöver för att klara betygen och läxor. Fler och fler får diagnoser , diagnoser som gör det omöjligt för dem att fungera i stora klasser. Vart skall de ta vägen? Hemmaundervisning då eller genom de kostar ju mera... Nä ärligt låt barnen ha sin skola och försämra ej mera för barnen , de ÄR våran framtid framtiden vill man väl ej sabba? Maten och annat har redan försämrats priotera barnen nu så kan framtiden bli bättre!

Äntligen har mitt modem kommit hem!

Jag har väntat så på detta. Det är ett från comhem man pluggar i datan , och man kan sitta på tåget eller vad man nu vill. 10 gb har man som man får andvända på en månad för 149kr Om man överstiger det och då kommer det på räkningen. Detta är snabbare än comviq surf , det var verkligen segt. Och sedan oväntade fel hela tiden suck.. Men nu slipper jag comvig och jag e så glad.

Hej

Idag har dagen varit i full fart. Barnen har dok gått på dagis men en del fixade vi med då sen så fortsatte man när de var hemma. Vi har fixat tvätt och spisfläckt och massa disk. Lekt Fisken kommer och jaga tingelill. Ja sen så har det varit viii jag flyger och monster. Barnen skrattade som den , nu e de trötta och ligger i sängen. Själv har man saker kvar och göra Och hoppas att kvällen i övrigt blir lugn.

En familj hyrde andra hand.

Jag känner en familj som hyrt en lgh för dottern ville ha eget boende. Men kvinnan som hyrde ut hade hyrt ut olovers. Nu så skall hyresvärden slänga ut dottern ur den hyrda lägenheten i morgon. Kvinnan vill ej betala tillbaka pengarna de är slut. Jag tycker det är väldigt synd om familjen för det e dom som kommer i kläm. Detta kommer att hända i avesta. Hon kastas ut i morgon av hyresvärden. Jag vill att detta stoppas och hon får eget kontrakt och bo kvar. Jag fattar ej hur man kan hyra ut en lgh. Kvinnan hade ej pratat med hyresvärden , ogiltigt kontrakt blev detta. Denna lgh har varit utanonserad i blocket. Det här är helt fel att detta får inträffa , nu vet ingen vad som kommer att hända.. Jag hoppas på det bästa men inget är klart eller löst än.

Det okända tv 4plus

Jag tycker det är intressant verkligen. Hela mystiska med döden och livet och framtiden. Allt hänger ihop och man ser allt går hand i hand. Otroligt bra program. Jag brukar vara enormt kritisk ang tvprogram och speciellt som är varje vecka.. Men detta är ett jag kan tycka är sevärt.

En kväll med mycket kvar att göra.

Vi skall sätta upp en fäkt i köket och måste då borra för ventilationsslangen som går till trumman.. Så då har man plockat ner allt som stått i skåpet vilket är en del kryddor och annat. Överfullt i köket nu överallt , det måste ju upp innan vi lägger oss då. Blir bra det e så för utan fläckt e det disigt och mörkt vid spisen. Vi har städat typ hela dagen vilket ja det känns givetvis. Men dok behövs det ibland. I morgon tänkte jag lägga ut lite anonser igen på tradera. Kolla då ..

Massor att göra...

Idag e det fullt upp. Packa tradera saker städa och fixa ev rensning bland leksaker som har gått sönder. Allt som allt tar någon dag typ. Måste ju fixa att min dotter får mera plats i sitt rum typ och måste då rensa lite. Rummet e inte stort och så därav storstädning... Laga mat blir igen snart och skura golven och ut med barnen... Idag har vi bakat monster av trolldeg. De skrattade mest och gjorde höjljuda monster... Full fart hela dan..

Funderingar runt en bra träning.

Jag funderar på att byta min motionscykel mot ett promenadband. För jag går en massa när jag pratar i telefonen eller vill göra det framför tvn. På kvällen kommer man ej ut så det e ju en lösning ju. Även fast det e roligare ute men går ej när mina barn då sover. Sen har jag andvänt detta kostkoll och hoppas det hjälper. Vet nån hur man lägger upp meny för månaden med mat som förbränner? Funderat över detta och vill få igång en sån meny. Man e bra trött på magen och låren osv som tar för mycket plats. Vissa tror att man kan ge antydningar och det hjälper.. Visst vet man att man har övervikt och man ej är stolt över detta. Övervikten är jobbig varje gång man skall välja kläder eller köpa kläder och annat. Jag verkligen verkligen vill bli som förr.. I kroppen då men är nöjd om man kan komma in på hm och handla något snyggt utan att se att storlekarna är för små. Jag vill ej köpa bb kläder.

Tuff morgon och massa städning.

Vi har fått en fläckt som skall upp och då har de ej haft att matoset har gått ut. Så fläckten har blivit för varm och ja gått sönder. Då e vi tvugna att borra hålen själva annars lär det ej hända, efter en del borrning i går ja då blev det massor av städning givetvis. Så det har jag och göra nu. Sen skall jag sätta ut mera på tradera tex 3 st linnen helt nya. Sen skall man göra mat av någon sort. Själv vill jag få tag på bra recept som är smalt men gott och mättande. Detox kuren hjälper en del känner mig ej lika död fast det e minimalt med sömn i natt. Sen så funkar magen bättre och ja allmänt bättre. Jag har laddat ner ett program som heter kostkoll hoppas vinna över dessa irriterande kilon med lite hjälp av detta. Jag är mycket obekväm i min vikt och har testat det mästa typ. Men jag ger ej upp dok. Sen tänkte jag även boka tid för klippning måste jämna till det lite och vill ha en specifik frisyr. Nu skall jag städa lite mera och sedan börja med maten..

tekning


Massa anonser

Jag skall sätta ut en hel del massor anonser idag. Fynd i massor. Tappewere , kläder , och annat. på tradera namnet e sexpressen. Kolla även www.drommar.n.nu

Kräftor och slut på bruntejp....

Ikväll åt jag kräftor det var mycket gott min dotter gillade det med ej dok min käre son. De var alldeles perfekte verkligen. Sen har jah hållt på med tradera men tejpen tog slut ja det händer ibland... Håller på att lägga ut en hel del men måste packa dem på samma gång då behövs då tejpen. Får fixa i morgon. Hoppas man får bra bud på det som finns sedan. Jag har även en hemsida www.drommar.n.nu Kolla den vet jag! Jag skall baka lite sen i morgon barnen skall få gott med sej sen när vi går ut till lekparken tänkte jag. Älskar att göra sånt ibland dok äter jag ej det själv så mycket försöker gå ner i vikt. Försöker få tag på morotssoppa och annat som smakar bra. Gjärna växter som hjälper förbräningen typ. Vet någon? Kanse någon bra träningsform som man kan göra med barnen.... Magen efter graviliteten är svår att få bort dok funkar det med wendela att minska skadorna som blir på huden typ. Men dok stolt endå har 2 barn och ja jag älskar dem över allt annat. Kan ju vara kul att åka till ett vattenland nästa år med dem.. Funderar på det.

plockat svamp och tradera

Idag har jag plockat svamp en hel del mums. Vi skall äta lite i morgon. Sen har jag sett på tradera fått mera bud! Är seriöst glad.. Jag heter sexpressen där och ja jag har blandat med saker.. Vilket är helt perfekt ju. Kolla gjärna! Sen har jag min hemsida www.drommar.n.nu Finns lite där med. Jag älskar olika saker och gillar att ha lite utbud. Kom med förslag....... Sen har mina barn pratat om sina gose djur de är underbara. Hoppas ni har en bra dag och återseende!!

Nalle phu är hittad!

Min dotter hade enorm tur de på hm hittade nalle phu. Vi frågade och den fanns där hittad av en städerska. Kassabiträdet kom och mötte oss nere där och hon fick sin bebis tillbaka. Vilken glädje som det blev när nalle phu kom tillbaka. Hon satt och pratade med den hela tiden och vi blev bjuden på fika av deras farmor. Då satt hon och pratade och matade denna bebis. Nu ligger dessa två i hennes säng och hon håller han hårt för han får ej gå någonstanns.. Sen har jag fixat lite med kort och annat idag.. Skall skicka bilder till bekanta.

RSS 2.0