vad bra det gått.!

Jag o barnen har rört oss mycket o varit full gång ute och inne. Sammanlagt på dagen just nu e det 12 km och en halv. Känner mig pigg o det känns att musklerna har jobbat. Längtar nu till onsdag då jag tänkte gå till jymmet för ärligt det känns underbart när man känner att idag har man hållit igång och ja jag kommer sova bra. Ser skilldnad på vågen men ärligt inte mycket men borde lossna snart.

kanondag!

Idag känns det kanon verkligen , barnen och jag var ute och gick så nu står stegräknaren på över 6 km kanonhärligt verkligen o jag vill ut mer o röra mig ju. Men mat först sen lekparken blir kalas!

idag har det varit full fart

Vi har gått en promenad så barnen blev trötta sen efter vila så hjälpte de med att städa , mina kära änglar kan verkligen hjälpa. Sen 8 km på en dag e nog ej dåligt börjar närma sej mil ju hehe. Vill verkligen till gymmet i morgon hoppas det funkar! Börjar känna mej lite rastlös ju... Vill känna att det tar nån gång. Har fått bättre mående efter jag började med denna kost never ever vill jag tillbaka! Denna energi hade jag när jag var tonåring ju känns bra detta. Men sambon verkar ej ha samma energi : ) sen har jag funnit ett bra resept för salva för huden skall dra ihop sej.. Funkar kanon o man blir beby len! Nu skall jag finna resten av dessa saker som behövs för göra nästa omgång! Känns kanon faktiskt o receptet ja det e min hemlighet...

inte så mycket man gjort

ville hinna mer men han ej idag gå någon längre sträcka , hoppas mer på morgondagen dok. 4 km ja kortare än jag vill åstakomma men kan ge gärnet i morgon då. hoppas man ser resultat något snart vore skoj vill se lite posetiva sifror på vågen nu!

vilken härlig lördagsmogon!

Solen lyser och marknaden i stan börjar röra på sej nu på morgonen. De plockar fram alla varor och det verkar kunna bli en underbar dag. I går så var jag på i form och nästa gång har ett tränings schema att gå efter. Sen gick jag 7 km i går och hoppas att man kan gå en bra bit idag. kanse man finner ett par träningsskor som passar idag med!

känns kanon!

idag har jag gått 8 km men e forsatt pigg! Hoppas kunna fixa längre sträckor snart, fler per vecka. I morgon blir en ny dag : )

Magen funkar ju kanon nu!

Efter denna lågkalloridiet så e min mage hur bra som helst! Piggare o gladare hoppas det syns på vågen sen, skall promenera en sträcka i dag men i morgon blir det gym. Det börjar kännas i kroppen att detta e den väg jag skall gå!

nu e man igång!

Jag klarade 6 km idag kanonkul. Endå känner jag mig superpigg.. På fredag skall jag träna o ev i morgon med! Det känns nice!

Lyckades igår igen

Jag hade gått över 5 km och nu idag har jag fixat gymkort. Nu äntligen så skall det nu bli lite fart! skall väga mej på måndag o se om nått har hänt. Men en sak e säker man känner sej piggare.

Under gårdagen.

Igår så gick jag 4 km och kände mig ej trött. Mitt mål är minst 5 km per dag och svettas lite medans man går. Lyssna ibland på bra musik o gå i skog o mark nån gång i veckan. Ev så kan man börja på gym o träna när mina änglar e på dagis. Så man kan träna upp rygg och alla dessa muskelgrupper. Jag har börjat med en kost som man bara äter proteiner och sallad o annat. Man tar bort sockret i kosten alla kolhydrater. Det finns i bröd , potatis , pasta... kolhydrater är som socker. Efter jag tog bort det så har jag börjat känna hunger och känna att kroppen blivit varmare. Har varit iskall annars , magen funkar! Det e ju kanon för det har den ej gjort sen när? Minns ej brukar ha ont bli förstoppad , lös , ja o mycket annat. Det har varit så i många år. Jag har åkt in och ut på sjukhus pga akutsmärtor. Men hoppas man slipper det nu , för kroppen känns lite bättre för var dag. Nu hoppas jag med att man går ner i vikt och får känna sej finare i kroppen. Det är mitt mål. Och dit skall jag , jag skall kunna gå i mina egen designade kläder. Vore så roligt! Barnen och jag skall ut o gå sen leka lite i lekparken. Är alltid kul o vara med barnen. Älskar att hitta på massa pyssel o lekar med dem , snart blir det väl o göra julsaker med dem. Men det blir säkert massa gossebil tomtar o hello kitty presenter... hehe.

Hejsan

Nu har jag börjat med låg kalori diet och hoppas man ser nån skildnad. Sen även planerat tränings schema.. Jag har räknat ut att jag går minst 5 km per dag och det märks ej. Hoppas på att se ändring nu.. Barnen älskar våra promenader o så tänkte lägga in i schemat så man har kort längre lång promenad o inkl gym... Borde funka eller?

RSS 2.0