Kvällen är lugn och jag skall leta julpynt...

När min kära sambo kommer hem o har kommit säkert hem från jobbet så får man se vad för överaskning han har. Jag älskar han o e fundersam vad kan det vara... Sen ev så blir det att man går ner till källaren , annars i morgon när barnen e på dagis, det skall ju julpyntas ju. Funderar på o skaffa mer av dessa målardukar o färg o måla såå roligt ju.. Nöjd med dagens tavla : ). Eller vad tycker ni.... Jag skall öva mer på många motiv då det blir bättre o bättre med tiden. Kul o göra själv o man kan bli lugn o släppa all stress med tvätt o annat..

Idag har man haft fullt upp.

Man har letat det sista till barnens juklkappar o funderar fortfarande över detta med sambons julklapp. Ja han e svår o svårt o hitta något vettigt åt han... Ioförsig skulle han älska en sak från coolstuff men hehe nä det känns sjukt. Han har tittat på detta o de som vet vem han e vet nog vad det e.... Jag försöker då finna något vettigt men det kan va som det e. Annars så har man funnit det mesta..

Mitt nya konstverk som jag målat idag. Vad tycker ni?


Vart kan man köpa en likadan mcgueen någonstans?


Idag

Ja idag har man varit enormt tråkig. På förmiddagen handlat mat diskat och sakt åt barnen som en hönsmamma... Ja såna dagar finns med o man undrar vad kan man hitta på... Slå in packet nä inte före alla små sover , osv osv.. Men jag kommer nog på något som alltid fast just nu vet man ej vad. Funderar på o baka men vet ej vad.. Hm ja vad skall man göra? Man drömmer om att sy upp roliga gardiner till dottern med hello kitty fast fint tyg med det på har jag ej. Men kan ju hitta på tradera efter jul , annars såååå dyrt... Sen vill jag å tag på fint stort tyg som man kan dema med när man fotar saker och det skall vara fint. Sen vet vam att man borde leta fram saker för jul men det går ej nu , de kan ej vara i källaren då denna hjälp blir då fel.. Även fast de vill väl. Jag funderar på en stjärna i fönstret i köket o ljusstakar lite annan stans. Funderar på fönstersnö men ej bestämt mig... Tejpa på fönstren o spraya men funderar... Men jul skall det dok bli på någe sett.. Barnen skall ju ha jul o jul skall det bli , som vuxen känner man dok suck men det görs endå för det e viktigt med traditioner.. Hoppas man bara vet hur man skall pynta snart...

Tävling

http://torpartanten.blogg.se/ har en tävling om vem som blir dagens bloggare. Det är som en julkalender fast dagens bloggare syns då i luckan. Kanon!

Hand och nagelkit och duschkräm body lotion och body cream. Luktar gott och känns lyxigt.


starwards lego perfekt för den som gillar att bygga som mitt bonusbarn.


Mjukgör och ger en skimrande effekt och mjukgörande , 29.50kr på hm.


Så gott det luktar och huden blir mycket mjukt. Härlig produkt!


Så snygga vantar! och varma vid handleden. Älskar dem.


Deras nya mössor som de älskar!


Julklappar och skyltdag.

Idag har jag o mina barn varit på skyltdagen och de fått träffa tomtar och fått godis , varmkorv och pepparkakor och julmust. De har haft kul , min son gick hela tiden och min dotter åkte vagn. Han var slut i benen när vi åkte hem och närapå somnade på väg hem. De har fått nya mössor , köpta på hm. hello kitty och blixten mössor riktigt fina. De ville ha dem direkt han knappt ens betala dem före... Fiskade i fiskedam och letade julklappar. Och ja vi fann en del ja.... Nu så sitter de och tittar på piff o puff med godispåsen av tomten. De myser för fullt och de sitter stilla orkar inte springa runt nu. Blir nog en kväll då det går fort och natta dem med en av mormors sagor, vilken det nu blir. Jag köpte sen en härlig body lotion som gjorde mitt skin mjukt som aldrig förr på hm.. Och fick tag på snygga vantar verkligen min stil! Har varit en mycket bra dag för både dem o mig.

Fosterbarn

Jag vet det är en massa debatter om just fosterbarn och deras säkerhet. Hur sociala aggerar och poliser och staten. Men med all rätt det borde vara mer diskutioner om detta. Barn har blivit fråntagen sin barndom och trygghet genom felbehandling. Är man fosterbarn då e man låggt prioreterad och kan bli lägre i skalan med med tiden. Vissa har tur och tur e det , men jag syftar på de med den mindre turen och ingen som lyssnar. Vart skall barnet vända sig om inte soc och de andra tar ansvar och tar sig tid och lyssnar. Tro ej endast på fosterföräldrar eller att barnet endast har fel. Larmar någon som står barnet nära om missär så är det dax o lyssna och ta tag i det hela. Inte gömma sig bakom sina paragrafer och lagar och alla chefer. Be barnen om ursäkt om ni gör fel , de är människor de behöver höra sånt när det felar. Prata med barnen ej över barnen och bestraffa dem inte för något de ej har gjort. Om det sker så tappar barnet förtroendet för staten och rätten och sociala. Då har ju alla svikit och det borde de som är arbetande med detta ta till sej och ta ansvar över. Det är ej en pappersfil ni arbetar med utan livs levande unge med förhoppningar drömmar och hopp om framtiden. Framtiden håller inte barnet i sina händer utan staten ta väl hand om dennes framtid och kör ej över individerna. För ni borde fråga er själva skulle jag gilla detta o där har ni svaret... Behandla dem med värdighet och kärlek ej kalla handen och en axelrykning. Barnen är framtiden oavsett de är fosterbarn eller bor med sina föräldrar!

promenad / joggingbandet har kommit...

Det är ett med magnetiskt motstånd och man kan luta så det blir jobbigare. Det känns i kroppen och vaderna kommer nog vara ömma.... Men det är det värt om det betyder att man har chanse o komma ner i vikt o se bättre ut. Jag har nämligen inte kunnat tränna ont i kroppen o slut men kommit på om jag har detta hemma , då kan jag tränna även när de sover till musik. Det gjorde jag nu , dok orkar man ej så mycket när man börjar men man kan pressa sej mera och mera hela tiden sen. Att varje gång pressa lite mer o mer då borde det funka och med hjälp av hälsovakten då man tar o räknar kalorier. Sen funderar jag på o skaffa en tvåsittsig pulka åt dem o dra dem i dels e det enklare i samma o tyngre. Men dok senare fram.... Nu har jag annat problem , hitta fina byxor som inte kostar exremt mycket.. Jag tycker man ej ser något lokande alls på klädesbutikernas hyllor och galjar.. Det är nog för den avdelningen man vill vara på , det är för smått och de större kläderna skricker tant. Jag som ej ens är 30 år vill ej gå klädd som 35-45 år.. Inte vill jag ha kläder då allt syns men ungdoligt men ej översexigt. Hm om man nu någonsinn kommer ner i dessa storlekar visst köper man nåt där då men ej de som bysten hoppar ur tröjan typ. Jag vill ha vackert och enkelt många gånger med vakra tyger och snyggt utförande. Jag har dok sett snygga byxor på hm för större men fler av dem borde det vara. Och annat som en ursnygg tröja på lindex men för litet tyvärr. Jag undrar är det nån som vet vart man hittar snygga byxor i bra pris för ja större. Jag kommer göra allt i min makt jag kan för ändra detta för jag själv vill se bättre ut och må bättre. Men det finns fler än mig som e större o vill ha snyggare kläder. Jag är mycket glad över min saladschef iallafall då det e enkelt o göra goda sallader. Vad sägs om kyklingsallad med krispiga isbergsblad och oliver. Annanas tomater gurka och ljuvliga krispiga paprikabitar. Som man häller upp på en vacker tallrik och ringlar över lätt dressing. Jag gör det när jag kan o även med annat givetvis. Morötter i stavar som man dippar i lättjougurt som e smaksatt av en dipp är delikat. Man kan ju ta lite gurka då med i stavar. Dok om man skär för hand tar det sin tid men med salladschef tar det en minut typ. I morgon vet jag ej riktigt vad det blir men det blir något gott. Kommer nog baka pepparkakor som e uppskattade eller iallafall göra degen. Den skall ju stå i kyln ett tag ju typ ett dygn. Jag funderar med på att fixa varm choklad och färsk macka till dem i morgon. Sen tänkte jag göra egen glass som smälter i munnen och har äkta gräddglasssmak. Med äkta vanilj så det blir dessa svarta vaniljprickar i glassen. Själv så tänkte jag en sourbe som skall vara mindre fett o socker i. Jag tänkte med göra en sallad åt mig o annat åt mina barn. Blir nog bra jag försöker få barnen i vikt eftersom de har alltid leggat under sträcket fast de äter. Och jag gå till normalvikt... Hm ja blir o kämpa som sakt och har man vilja så fixar det sej mycket.

Nybakat bröd och god kopp te..

Igår innan jag lade mig bakade jag en limpa. Nu till frukost åt både barnen o jag av den. Sååå gott och med te till himelsk.. Nu har man vaknat på ett bra sätt och hoppas att det blir leverans av promenadbandet nu. Kan komma när som helst.... Sen får man plocka ihop det och testa , sen givetvis ej glömma tvätten. Nu så sitter mina änglar nerbäddade och myser framför nikedolien eller vad kanalen nu heter. Mysig morgon och tända ljus till frukost.. Kanon säger jag. Sen har jag luktat på rosorna jag fick av min sambo , de e vackra o luktar gott. Skall ta o torka dem sen o spara. Hoppas ni hade en bra start på dagen och verkligen fått vakna till på ett bra sätt..

Pratade med swedbank och letat julsaker....

Idag har man haft fullt upp. Man har letat julsaker i lägenheten och konstaterat att allt ligger i källaren... Vilket e bra stökigt , men det brukar vara så så det e bara gå ner o leta.... Men det brukar ordna sig och jag behöver endå stuva allt på annat sätt så det e ju bara o göra det då o samtidigt få fram sakerna. Sen har jag pratat med swedbank , pga massa strul med avbrottet skulle man få kompisation. Och ja det har varit struligt ju köpa mat o kunde ej och annat liknande... Tur man ej åkte tåg eller annat pust... Hur skulle det gå tro? Ja jag behöver åka dit , hm det kostar .... men jag kan ej betala. Varför åker du då? Jag har pengar men banken strular. Hoppa av vid nästa avstigning/ hållplats. Eller ut ur fordonet direkt. Hm många hade nog det problemet o det e trist. Med barn är det än värre , utan mat utan komma hem. Ingen hit , så swedbank borde få all kritik de förkänar.. Nu så lovade de att de skulle kolla upp så detta inte hände fler gånger. Och det hoppas jag för gamla o unga är värst drabbade då ju... Nu så hade man tur då att det ej varade längre annars hade det blivit bra mycket värre. Annars idag så har vi haft lagning av hopphäst. Den var absolut ej hålfri men ordnade detta o min kära dotter hoppade upp o ner av glädje. Roligt när det blir så tycker jag , sen så har vi mysigt vid tvn med alla täcken och gosebil o annat. Nu ligger minna små änglar o sover o jag skall städa lite i kök o baka sen o städa mera.. Men resultat av pepparkakor är ju populärt av mina älsklingar. Svärmor har gett oss en hel karta med ägg så det e perfekt , jag skall baka annat med. Även fast med snö o kyla kan man ha kul. Jag skall köpa bra byxor så jag o barnen kan vara ute längre tider o de får leka i snö och bygga , kallt om benen nu. Men det kan ju ordnas ju man skall ha overall helst igentligen ,värmer bäst ju. Ja om man hittar det blir det nog en sådan. Man skall ju kunna vara ute längre då. Sen kommer mitt promenadband hem i morgon hoppas jag. Då kan jag tränna fast det finns sovande barn. Vilket jag verkligen känner att det blir ej av annars. Motionscykeln gör ont när man sitter , gör ont i ryggen. Så jag fixar ej längre tid på den , men hoppas mer på bandet då gå e bra men gör ej lika ont alls. Hoppas det blir en bra dag i morgon

Goda pannkakor!

Jag har gjort mina pannkakor igen o barnen bara åt som vanligt.. Detta e dessa. I liter mjölk 2 dl vispad grädde 50 g smör lite salt 3 msk socker 1 tsk äkta vanilj 3 ägg steks som vanligt... Bilr gott som de säger... Själv äter jag sallad som jag gjort i min salladschef. De behöver mer fett än mig ju... Jag tänkte sen göra lite nyttigare mat senare men nån gång lyxar man till det hela..

Swedbank vad sysslar ni med?

Jag och min sambo skulle handla mat men tror du det gick nä. Vi skulle köpa från pizzerian och mysa men då det gick ej. Jag tycker det e riktigt synd då vi har sett fram mot detta! Försöker komma in på banken men nej det går ej. Man är orolig över pengarna och vad finns kvar?? Jag hoppas att man kommer in innan man somnar annars lär man inte sova bra alls. Fortsätter detta så lär man ju byta bank. Funderar på vilken är vettig och har mest säkerhetstänk. Man är ju rädd om det man har och vill ej bli bestulen på dem givetvis. Man vill ju nu ha kompisation för det nu. För det är så dålig stil av dem och nu står folk utan sina pengar. Hur många står nu och inte kan äta eller komma hem? Hur skall de kompiseras? Jag verkligen tycker det är stora fel när man ej ens kan förse datorer med el. Har ni ens betalat elräkningen typ? Jag vill iallafall se de drabbade få kompisation och ett regäll ursäkt. För detta är ej roligt alls!

Idag har man haft fullt upp.

Jag har städat en hel del idag och tagit hand om sjuka barn. Min dotter har hostat och min son har endast varit hängig. Han kanse går till dagis i morgon medans hon får stanna hemma. Jag har träffat syrran idag var kul! Du är alltid välkommen ju! Sen så har jag pratat med barnen om allt möjligt , mest om baka igen de vill det igen. Blev populärt då regällt. Jag fick hem extra saker till min sallads chef från twins! Kanon den funkar så bra jag andvänder den ofta. Gjorde korvstroganoff och hackade korven i den vips var det klart! Kanongrej verkligen! Sen fick jag min leverans från vista som trycker visitkort vilka fina produkter. Visitkortet var perfekta och även kalendrarna och stämplarna och dessa pennor. I love you forever! Bästa företag som jag vet som gör sådant! Nu så väntas det en kopp härligt te som dragit någon minut så det verkligen blir gott. Jag har en kanna det får dra i med lösa teblad och man ser genom glaset då det fått sin fina tefärg. Sen så silar man bort bladen och häller upp en ryckande kopp te som smakar gott.

Bästa gratis hemsida ever!

Denna är helt perfekt bra hemsida enkel. Och rolig och hålla på med!

Våran farsdag...

Vaknade vid 7.30 ca och gjorde frukost till barnen , sambon fick sova han hade jobbat natt. Märkte att våran dotter hadde feber och var bara och vara hemma. Dok blev hon pigg efter alvedon men febern gick upp o ner. Som mest då 39 annars 38-37. Min sambo åkte och hämtade sin mamma och åt på resturang med henne. Han kom hem med mat åt oss och åkte direkt och körde hem henne. Hon kom ej upp pga att hon har så lätt o bli sjuk. Han kom hem efter en stund och barnen och jag myste framför kalle anka o gänget. Sen var han hemma en stund och sedan åkte till jobbet då han jobbar natt igen. I morgon hoppas jag hon ej har feber och orkar då kunde man baka kakor och ev gå ut en stund. Vore kul och göra nått sånt. Vi skall byta åt våra hamstrar i morgon och de tycker det e kul. Bitsky han är bitsk liten hamser som verkligen vet hur man andvänder tänder, men söt dok. Sen har vi liten han e snäll och gosig min dotter älskar han. Funderar på o skaffa annan bur till liten så han får större. Fågel hade beodrat det enligt min dotter.... Ja o herr fågel har rätt, det blir ny bur. Sen så har de kört bebisbilar och mussepigg i dockvagn hela dagen. Dok blev de trötta så de somnade fort ikväll. Behöver dok hitta en svag prinsess och billampa som nattlampor så monsterna och pumpa monstret inte kommer in i rummet. Mörkrädda men det har man själv varit och då e en lampa bra altenativ. Mina charmtroll är otroligt goa de skulle krammas hela kvällen och nu är allt tyst. Det blir och plocka saker o städa lite , diska o annat mycket roligt..... Men men tur har man endå , alla har ej bostad i världen eller ens kan få barn. Så jag anser det jag har med barnen är underbar skatt. Sen är man i sverige en hel del friskare än i afrika och liknade för det finns mat och medeciner. Rent vatten mat varje dag och så det är bättre än många har fast man är så van o ser det ej på det sättet så ofta. Men man reflexerar över detta när man ser artiklar som är knasiga som 2 kvinnor som bråkade om struntsaker osv. Var en sådan artikel för några veckor sedan , tror det var ett köp av något och ansåg det ej var bra nog o få pengarna tillbaka , de skulle ha ny vara. Hm ja vad säger man , jag vore nöjd men saker som denna händer dok. Jag är glad ärligt att bo i ett land där man ser efter att folk har saker för bra liv. Man undrar hur framtiden kommer se ut då konsumtionen är hög men hoppas det finns en lösning o återandvända allt man slänger och slippa ha så hög belastning på naturen. Jag hoppas det finns lösningar på krigen med , fred på hela jorden vore nice! Vad vet man om framtiden.... inget men det är i vissa sammanhang bra. Hoppas bara en sak får en rättvist behandling frågan ang fosterbarn. De är bra hjälplösa många gånger då folk ej lyssnar. De är ju med personer med framtid , att bli dömd efter att man har varit eller är fosterbarn är fel. Det finns många saker och rätta till där för dessa barn. Lyssna på dem och låt de påverka!

Skinjackor nya italensisk

Mycket fina jackor nya. Gå in på denna länk http://www.tradera.com/Skinjacka-av-market-V-made-in-italy-auktion_340285_116153985 Där finns mycket fin jacka svart skin. Om ni går på säljarens andra anonser finns det flera där. Värde på dessa är minst 3000kr och utroppspriset på varje jacka är långt under. Rent av lägre än vad affärerna får köpa för misstänker jag.

Vilken dag!

Jag vaknade och kändes som man var sovandes , vaknade till nu på kkvällen innan gick man som i dvala. Fick saker av min granne , synd att hon skall flytta men jag vet ju varför. Min dotter fick en dockvagn till musse av en annan tjej oj vad glad hon blev. Sover med den brevid sig o musse fick sova där.. Skall ta ork till o fixa tradera .... Man lägger nog sej tidigt endå. Ha en bra kväll o be happy.

Bakat klart en del

jag har fått barnen testa pepparkakorna o lussebullarna mmmmmmmmmmmm hör man hela tiden, bra betyg. Man önskar dok att man hade större kök så man kunde baka mer och på bättre sätt. Men det e som det e just nu. Hoppas man får det en dag , större kök och boende... Önskedröm typ men vad gör man då , man dagdrömmer och får se vart hän livet leder. Just nu är det mörkt ute och det syns att de flesta är hemma. fönstrena lyser och ingen ute man ser. snart är det dax för kvällsfika för barn , dagarna bara rusar iväg.

Bakar lite idag...

idag bakar vi pepparkakor och lussekatter. Kan bli mjuk peparkaka. Funderar på kola att göra fast ej med nötter. Ugnen är varm och degen jäser luktar gott. Kanse fixar man lite skons om man hinner... Gott att ha på kvällen ju till tet. Kul att ha något att bjuda på.

Solen lyser och strålar

Solen lyser och strålar på den vita snön som glittrar. Fågelkvitter hörs ibland men mindre än sommaren. Barnen leker i snön skrattar och far runt. Ser spår i snön vad är det som har sprungit här? Jaha det är lilla jag vilka spår det blir. Rosiga kinder av kylan men lyckliga i snöyran. Endast mamma fryser barnen springer och hoppar hela tiden. Roligt att se dem leka och skratta åt något man ej fattar. Deras glada miner och bus i blick kan även ge mamma en kick och börja leka i snön. Efter ett tag är man kall och kläderna blöta. Vi går in och myser med varm choklad och en filt. Hänger dessa ytterkläder på tork , vi skall ut sen igen i snöns vackra snökristaller. Som gnistrar som diamanter och lyser upp gården en stund. Tills våren kommer och vi då får fågerkvitter och blommor igen. Isen är hal och kall vi kan bygga en vägg mot den. Lycktan som är gjord lyser sen upp i snön. Kanse skall man måla snön i regnbågens färger med hjälp av vattenfärg eller kanse våran snögubbe som är vit och gjord av snö. Fåglarna äter maten man lägger ut det är många här nu. de sitter i våra träd som har tappat löven nu , endast några är kvar på gren de sitter kvar fast det är sent. Snön kan vara rolig rent av otrolig. Snart så är våren här och värmen är här och värmer oss igen..

Tiden bara rusar iväg

Tiden rusar iväg om dagarna man vet snart ej vad man skall hinna. Hitta julklappar planera , och annat. Barnen är busiga och sover nu en stund. Då får jag tid till att göra saker jag ej hinner på dagen. Jag älskar de små de är mitt allt. Ute nu är det kallt ej kul alls. Men hoppas på en dag med sol i morgon så vi kan ut o leka i snön barnen o jag. Kanse finna några spår av en fågel eller annat. Göra snögubbe eller en lykta vad vet man... Tiden då de är små är kort och oftast glömmer man ta den tillvara. Jag älskar varje dag med dem och imorgon blir det kul igen!

busfrön

mina barn har lekt och gosat de var så mysiga hjälpte varandra och min son hittade hellokitty. Vilken lycka det blev! Älskar dem så.

Ars nova i avesta kommun..

Ja det är ett bolag som hyr ut lägenheter och inte sköter sig. Det finns många som är baktalade och hyresvärdinnan pratar skit om. Sen finns det folk som missköter sig som får låvord... Hon snokar och berättar för varje person vad en annan person har i skuld. Jag är rätt så arg på detta då jag känner flertal som blivit drabbad. Allt skall sparas på och man får ej ny vad ever om nått går sönder , rent behöver det ens inte vara. Otrevlig och upprör folket som hyr och jagar folk vilken dag och tid som helst om ja allt. AKTA ER HYR EJ DÄR!

RSS 2.0