valborg och firandet.. ev gravid vet ej.

Idag skall vi ut till brasan , hoppas att det blir en lyckad kväll. Barnen får se det en stund sen blir det att sova , blir att man är nykter för varför dricka? Vet ej heller om man är gravid. Väntat snart i 3 månader på tråkiga veckan. Inga som helst tecken heller att det e på g.men om det är så så är det välkommet , jag älskar barn. Man får väl se om det blir så att det är en till på g. Annars vet jag ej vad som händer i min kropp. Får vänta lite och se om gravtestet visar något , annars vet jag ej . Det har ju varit så här när jag väntade min prinsesa , att testen visade sent. Nu skall jag leta fina kläder till dem och leta kläder till mig o göra iordning för lite brasa och hoppborg , godisfiske o annat! Hoppas ni får en bra valborg.

Så fint bröllop!

Så snyggt så vackert! När man ser detta så vill man ju med ha lika... Så vacker hon var otroligt! Århundrandets bröllop , och viktorias var med otroligt.

Amma barnen...

Såg det var diskutioner om amma sina barn offentligt. undrar varför många har problem med ammade mammor på stan. Ofta sitter de lite avsides och har en babyfilt runt barnet och sig för att inte väcka starka känslor. Dok tycker jag då att det är lite förvirrande att kändisbröst och urringningarna är helt okey. Rent av sexigt. Visst amma barn är inte sexigt men borde då inte väcka dessa känslor, då allt annat är okey. Då kan man ju med börja diskutera alla halvnakna bröst och män som går utan tröja.. Tycker det är fint med att amma sitt barn , det ger närhet och trygghet och givetvis mat. Eller vad tycker ni?

Dessa fåglar att de inte kan hålla näbben : )

Min son kom in till mig tidigt i morse och var arg. Fåglarna hade skrikit så mycket att han hade vaknat. Kom och sa dumma fåglar de väcker mej , de skricker för mycket! Då har kråkor och dyligt skrikit utanför hans fönster och han då vaknat, de skall vara tysta sa han argt. Förklarade att de inte förstår det och de inte visste att han sov. Då blev han arg på dem igen och sa fåglarna skall inte skrika med näbben.. Svårt att få bort ljudet av dessa varje morgon , han vänjer sej säkert då det inte är en hel flock fåglar det handlar om utan bara några enstaka. Sen så ville min dotter ut och åka cykel men det är bra regnsjukt ute att det är trist. Skulle med vilja ut , hittat en lekpark i cykelavstånd som de älskar och som är riktigt mysig. Gömd lekpark med massa gungor gungdjur , enorm sandlåda och en rolig kana. Ja och massor av annat. Varit där närapå varje dag nu och det var nog den hon vill till. tänkte grilla där med vänner där sen. Man längtar ut verkligen såpass att man tittar upp mot molnen och hoppas de försvinner. Hoppas att det blir en bra dag idag , skall iväg och handla. Men ev kanse man hinner ta turen till parken sen. Är riktigt roligt.!

cykeldatorn är monterad och funkar klockrent!

Underbart verkligen! fick cykeldatorn att funka och har nu cyklat 4 km idag , en kort sträcka men endå.. Barnen hade roligt , vi handlade påskgodis o sen så blev det lekpark... Tvätta cykel och nu är de trötta.. Skall tvätta den bättre sen när de inte är med o hjälper till , men duktiga var de. nu blir det kvällsbestyr för dem o jag ser fram mot morgondagen med mina änglar!

Gravilitetssymtom och märkliga resulat från gravilitetstest....

Jag mår illa , kan ej äta vissa saker och trött.. Presic som jag brukar reagera... Dok är det alltid problem med testen. De visar inget före det har gått en längre tid.. Allså andra får reda på det första månaden typ , jag får vänta 2-3 månader... Hormonnivån i kroppen blir ej mätbart före.. Jag vet ej om det är en hormonförändring i kroppen som gör detta eller en gravilitet. Vet dok att jag inte haft någon mens på 2 månader och det känns inte som om det skulle vara på g. Kommer aldrig fatta min kropp tro mig.. När jag väntade min yngsta var det samma probelmatik , det visade ej något på testet före det hade gått en tid.. Har fler detta eller är man ensam? Iallafall så är det märkligt att inget kan ses.. I dag skall man iallafall gå ut när det blir varmare o ta barnen till en mysig lekpark.. Tar nog cykeln men gör ej om samma misstag dricka för lite.. Får nog blanda i väskeersättning så e det perfekt för cykelturen. Jag brukar ta i massa o dricka för lite då kan ju väskeersättningen hjälpa till och i morgon slipper man en dundrade huvudvärk. Dok så cyklade jag ej igår med 3 dar i sträck innan igår. Så man behövde en vilodag. Men nu idag skall man ut längtar ut verkligen o man känner sej glad när man har varit ute på det sättet. Och härlig känsla när man kommer hem och känner att idag har jag gjort något. Hörs senare nu skall man leta saker till mini piknik och snart montera cykeldatorn på cykeln. Äntligen kan man se om man cyklar längre o snabbare!

träningvärk som in i norden!

Cyklat och lekt med barnen hela dagen och ätit glass med dem. Har sådan träningsvärk som dunkar i hela kroppen. Hoppas att detta tar nu så man kommer ner i vikt... I morgon blir det knytt piknik Kanonkul!

Underbar morgon och solen skiner.

Vaknade i morse och såg att solen var på väg upp. Färgade hela himlen så vackert och det märks att det blir varmare närapå direkt när den visar sej. Idag lär man ta och gå ut och barnen skall få leka av sig. Ta med något för dem att knappra på ute , älskar när solen börjar visa sej mer. Igår gick vi en promenad med barnen de var trötta i benen och tog sedan ett tag innan de orkade springa runt hemma sen. De hade knallat på bra med sina dockvagnar med gosebil och bebis i att man blev impad av deras ork. idag skall vi till lekparken och affären , lär köpa mer sojamjölk. Innan jag testade trodde jag det inte smakade bra alls , men nu ja varför testade man ej innan?? Gott ju och mer energi får man , håret har fått glans vilket jag älskar! Dok fattar jag ej trotts allt man gör för att gå ner i vikt så händer det inget.... känns som andra hållet vilket är frustrerande. Fattar ej hur det nu kan gå till , har ändrat kosten radikallt och äter ej över vad man skall äta. Ibland tar det längre tid jajaja... Men endå vore kul o se någon framgång iallafall.. Nu skall vi fixa lite sen när solen fått värmt lite så drar vi ut , alltid lika kul och leka med barnen. Bra med barn är att man själv får leka med dem och man har minst lika kul , och det ser normalt ut för alla leker ju med sina barn. Ja jag vet lite barnslig är man , ,men hellre det än dödstråkig.. Jag skall nu umgås med mina kära barn och hoppas att solen skiner lika härligt hos er. För här är det verkligen en underbar morgon man känner sig glad i hela kroppen och man känner sej pigg. Snart kommer sommaren och det blir underbart!!!

Gå ner i vikt är svårt....

Man ändrar kosten totalt , Bort med mjölk andvänder nu soja och havreprodukter. Magen gör inte ont längre och jag startar dagen med mussli och sojamjölk eller havremjölk eller liknande yougurt. Läkaren har skrivit ut xenical obehagliga tabletter..... Överflödet åker ut genom tarmen.. Dok äter jag ej massa fett eller så äter massa sallad och liknande , vilket det syns ej tyvärr. Mycket sallad till maten och minskat på pasta , ris och potatis. Vatten dricker man hela tiden det enda man ej kan sluta med är teet. Men det är det enda som jag dricker som ej är endast hälsovinnande. Alcohol tycker jag inte smakar så bra och man blir bara trött av det så bättre med vatten eller annat. Visst händer det nån gång att man tar något men det brukar vara lite endast då jag är bra kräsen på vad jag då skall dricka och det e svindyrt.... Går fram o tillbaka till dagis med barnen och tar längre tur hem , har inte godis suget på samma sätt heller , endast choklad vissa gånger men annars nej.. Det jag ej fattar är varför ser man ej resultat borde synas.... Men det gör det ej , varför vet jag ej. Idag skall vi ut och röra oss sen göra kött och potatis med sallad. I morgon blir det kykling , barnen gillar det med och gott till sallad... Skall ordna fram kläder o dyligt sen ut. Så det blir lite lek och sen promenad. Märkte idag att håret hade börjat få en annan glans troligen av den maten man äter numera. Roligt och se då håret är det jag är mest stolt över , för det andra är jag ej nöjd med före jag kommit i normalvikt igen..

Ikväll är man trött

fattar ej varför men har blivit mer o mer kvällstrött. Barnen sover och vi tittar på färjestad de leder nu med 2=0... Men 3 dje skall snart börja vad tror ni tar de hem sm guldet?? Verkar mest troligt nu. Har med hållt på med tradera , skall lägga ut mer snart. Har ni förslag på prylar så lyssnar jag gärna kan ju finnas. Ha en bra kväll o nu skall man fortsätta titta sen sova , : ) zzzzzzzzz...

Hej

Idag har barnen haft fullt upp och lekt en hel del. Min donna har klätt upp sej så fint hon e bra duktig. Jag har hittat en ny gosebil beställde från usa. Han är mycket glad över den... Snart e det sängen och jag skall fixa lite hemma. Älskar dem så mycket...

RSS 2.0