Enkla pengar att tjärna..

Jag håller på med tradera. Säljer det jag ej behöver eller vill ha och får det oftast sålt. Det man ej tror blir något på blir en hel del. Dok säljer jag aldrig över det tillåtna summan som man får ha skattefritt. Det är ej någon ide, men summan får in kan ju vara en hjälp för att betala räkningar osv. Testa enkelt snabbt och smidigt.

Skaffat spotify

Jag gorde det nu , men kan nu bara ha den gratisversionen då mitt betalkort inte gordkänts. Men det e bra det med. Kanon med bra musik... Skall leta barnmusik så barnen har något o lyssna på med.. Nu skall jag mysa med min käre sambo ett tag så kanse skrivs det mer sen...

Låt bli min brevlåda!

Jag gick ner till brevlådan och skulle ta min post , men någon hade tagit bort mitt namn från den. Det har hänt förr och varje gång lär jag sätta upp det på nytt. Denna gång kändes det att nu blev det för mycket! Varför skall de ta bort mitt namn? Är det roligt på något sätt ett sjukt skämt? Allafall så anser jag o min familj det är så dåligt skämt och arg blir man varje gång. Fattar ej vad de tänker med... Om de tänker... Önskar att folk tänkte mer på andra med o respecterade varandra. Det är hög tid för det , för vad händer annars... Jo att det blir snart alla som får problem för att folk ej kan respectera vanliga regler o vett. Jag hoppas detta ej händer igen , för det är bra iriterande när folk saboterar och bara skall fixa problem och mer jobb För jobb om dagarna har man alltid endå.

Busbarn som verkligen har energi

Mina barn har verkligen energi de leker o leker. Idag blir det en promenad ut o de får rusa av sej. Hoppas att man får något roligt på posten idag , jag väntar en ny telefon... längtar längtar tills den kommer. Idag så känns det som en dag man skall vara i farten. Har sådan vårlängtan att man känner sej rastlös.. Idag blir det fota ute när de leker o jag hoppas att man kan köpa kameran snart så det blir toppenbilder... Canon är bra säger alla. Nu blir det o dra ut vi höres sen....

Söndagen

Idag skall min sambos son hem o jag o mina barn o sambon skall fixa en god söndagsmiddag sen. Men före skall vi till deras farmor... men sonen skall lämnas tidigare idag o då blir det ett kortare besök o det känns rätt så bra. Barnen vill leka med deg sen igen får se om man får tag på riktig lera man köper håller längre ju. Granit lera är bra har jag hört. Vill göra figurer o bränna sen så har man egna figurer till saker man kan dekorera. Tex en tavelram med röda hjärtan eller något sådant.. Vore skoj. Jag har beställt en sak till min sambo för alla hjärtans dag , tror det blir kanon.Det är en mugg med motiv på mig o barnen o ett hjärta under det står det jag älskar dej... Blir nog bra. Nu skall jag stänga ner en stund o göra ordning barn . Höres!

Vilken rolig kväll..

Det var några vänner som kom förbi i går när barnen hade somnat. 2 av dem ville raka av sej håret 2 killar som var lite långhåriga , raggare... När det var klart snacka om att de var olik sej. Som 2 andra. Roligt var det iallafall. sen såg jag en sida som de visade för första gången med. Fotodagboken eller vad det heter den sidan verkar kul. Jag har ej erfarenhet av den men kan ju få. Nu sitter jag o äter frukost och ser på soluppgången. mysigt värre. Barnen är pigga som vanligt o man e själv lite halvseg men det går nog över. Det blir att ställa iordning sovrummet igen till vanligt o vika tvätt... Men det går fort. Sen skall man testa göra någon bra frisyr om man får till det... Man verkligen längtar till våren , vill ha värme o sol . men den kommer väl antar jag... Hoppas jag snart iallafall.

Lördagsgodis och mys för barnen..

Idag åkte vi till en större godisbutik och de fick handla lite. Blev lite godis och någon leksak. Sen åkte vi hem och tillagade fisk , det är gott det. Efter maten så satte de sej o vilade var trötta gick upp tidigt i morse. Nu så piggnar de till lite o jag har fixat lite kykling i ugn. De älskar det. Så skall vi göra trolldeg , så de får leka en stund o göra sina figurer och sätta dem i ugnen sedan.. Då i morgon kanse de går att måla det älskar de att göra. Nu skall jag gå o prata med mina änglar och städa lite i köket , det behövs ofta. Så ofta de äter skratt men bra är det då de skall gå upp i vikt. Tror de har gjort det ser så ut. Nu så skall man göra något innan mörkret är totalt ute egen. men mer sol per dag tror jag det blir. Vill ha sol o värme nu saknar sommaren. Visst jag kanse ej kommer vara perfekt i kroppen i sommar men strävar efter bättre än förra sommaren... Vill komma ner i min målvikt som är 65-70. Går till 60 men ja jag vet ej. Hoppas ni kommer ha en bra myskväll ni med , det tänker jag ha o vara med dem jag älskar mest. Mina barn . jag skall även ha lite koll på tradera då en del går ut idag.. http://www.tradera.com/auktioner/sexpressen titta gärna är mycket blandad kompott vill jag säga..

Dagens lunch hambörjarebiff med sallad så gott.


Nu börjar man längta till båtresan!


Nu är det äntligen helg igen!!

Barnen är lediga från dagis givetvis och det låter som det blir fint väder i helgen. Funderar på att ta med fika ut och barnen till en pulkabacke eller något sådant. De kommer nog ha bra roligt. Sen har jag tänkt att de skulle få baka o äta god mat. Min dotter ville vara med o göra mat så hon får vara med o titta. Lära sej laga mat är ju bra , och nyfikenheten som de har är ju bra de lär så mycket av det. Älskar att vara med barnen det är ju det bästa man har. Sen idag skall jag sätta ut mer anonser o ev sätta ut recept på hemsidan jag har... Kul o baka o pyssla tycker jag o barnen , maten de gillar är ju med bra o skriva ner har jag tanke på. men vill ha bild på varje sak på hemsidan så det är ej bara o skriva tycker jag. Mer spännande när man då ser det med. Eller hur? Idag på förmiddagen blir det massa med tvätt o städa men det blir ju klart sedan. Sen blir det ha kul med barn göra mat och sen kommer sambons första barn storebror till våra gemensamma barn. Det är alltid roligt. så nu skall vi hjälpas åt att städa men kanse man skriver något sedan...

Vilken rolig dag..

Barnen var glada redan på morgonen och hjälpte till med en massa. Sen till dagis och de började leka direkt.. Hem o fixa lite o fika med grannen och min syster kom förbi var kul! Tog varsin sallad vilket mättade för flera timmar. Resturangen här är kanon på sallader! Mysa o busa med barn o fixa lite i hemmet. De åt med god aptit av maten så man undrar hur får de i sej?? Nu ligger de i sina sängar så snällt och jag har pysslat med armband , blev fint.. Sen blir det plock med tvätt o disk nu men barnen har varit så underbara. De båda har sakt mamma jag älskar dej . Ja det värmer verkligen när de säger det.. Mycket tid o mycket mysstunder får jag varje dag med dem men idag var de extra extra gosiga. Snart e det dax för något å äta nått som inte sätter sej direkt... I morgon kommer underbara sonen till min sambo. Saknat dej vännen. Han har ett barn sen tidigare min sambo o den ungen kan vara så underbar o alltid kul o träffa. Så i helgen blir det nog något extra man gör för han kommer , men det är han värd. Sen blir det väl lördagsgodis åt barnen då. Att barnen berikar livet är så sant , vad vore livet utan dem... Vill ej ens veta. Det är något extra att få vara förälder , även fast det är massa städande o så. barnen gör det värt det och jag älskar dem och lycklig att få hålla om dem varje dag. Sann lycka för mig är kärlek o det har jag massor av. Dagen har varit underbar och det vet jag att morgondagen med blir. Nu ikväll blir det med att byta i hamster burarna o kela lite med dem. Man får ej glömma djuren , de är med viktiga. Synd bara att den älsta hamstern verkar må dåligt så vi lär kolla med vätrinär vad felet kan vara. Nu blir det att fixa för morgondagen och hoppas på myskväll med sambon. Det är ju härligt med.

Mitt minsta busfrö. Så busig tjej idag : )


detta blev det ikväll god hummer som smakade underbart! Riktigt lyxigt...


Kylig dag

Idag när man skulle ut o åka till dagis så var det bra kyligt. Men under dagen har det blivit bättre men endå kyligt. Jag hoppas på en varmare dag i morgon. Sen idag har jag köpt en tidning ang hälsa normalt handlar jag ej sånt. Men denna stod det om hur man skulle kunna få sova bättre hoppas det hjälper, man känner sej som en stel planka när man stiger upp. UUHH men kan bli bättre jag hoppas. Alla man närapå ser idag verkar lite halvsega , men det är väl en sådan dag. Jag längtar till våren då värmen kommer och blommorna börjar blomma. Doften av nya växter i luften och den härliga värmande solen som lyser starkt. Kunna springa ut i skogen utan att frysa o ta bra bilder på våren och alla fåglar. Älskar att fota men behöver en annan kamera. Denna e en styggelse för alla kameror , men det finns bättre då får denna vila i frid.... Hoppas hoppas det blir en snarast , bättre bilder e ju toppen... Nu så skall jag göra en kyklingsalad med groddar och salladsblad , paprika , tomater , gurka och det goda ljuvliga oliverna svarta givetvis! Sen en härlig smal dressing. Som man ringlar över den goda fina salladen. Barnen skall få annat. Höres senare!

Underbara barn!!

De är så gulliga verkligen hjälper en o städa o kramas idag. I morgon skall de få baka de tycker det e kul. Älskar dem så mycket!

Gårdagens resa...

I går morse så åkte vi tidigt vi skulle till karlstad och kolla bowlingklott på team tuba- Vi kom dit på förmiddagen men de hade stängt pga utbildning. Men fortsatte sedan till mc schoppen nära flyggplatsen och fixade delar till krossen som sambon har en 1983a... De skulle fixa fram delarna o skicka dem. Sen var det dax för mat o det blev max på bervik. Var helt okey o barnen fick glass efter maten de var lyckliga. Sen bar det av till deras mormor , min mamma då. Och hon fick julklappar som barnen hade hjälpt till med. Hon blev glad o hennes katt intresserad av tomtetrollet.. Måste ha varit kattmynta i det.. Sen så lekte barnen med hennes pajade dator att de spelade mario som skulle till rymden i starwars chepp till toy a rus o handla leksaker. Datorns skärm var hela tiden svart då men roade dem länge.. Sen sade de att det kom monstermusik från den o den var tyst men de hörde vilket var kul o lyssna på deras diskutioner. Efter en stund där och klapppat katt så skulle vi hem. Det gick bra barnen sov efter ett stopp på okq8 för mat.. Bilens vindruta var bra skitigt så det blev att slänga på snö o vifta bort det med torkarna för å få sikt , det lyckades. När vi kom hem så somnade de fort efter allt lek o vi lade oss inte så sent heller. Var kul o få träffa mamma var verkligen kul. Idag så har de gått på dagis o jag har klippt mig. Blev bättre o nu så om 2 månader blir det igen. Duktiga de är på hårvågen , tack för bra klippning! Nu så blir det städa o hushålssyslor. Och packa tradera saker vilket e bra! Tack mamma för en rolig dag igår!

Varit hos deras farmor...

Jaha nu har man varit där igen allt var som vanligt givetvis. O det är som det e , nu e vi hemma igen det e skönt. barnen var ute en stund där o så men längtade hem relativt snabbt. Det är alltid så. Men i morgon kommer det nog bli en bättre dag.. Kan ej bli sämmre som sakt. Barnen e trötta nu o det blir tidig kväll för alla. Dom e underbara barnen. Tur de finns.

Tidig morgon

Vaknade idag o trodde klockan var mer. Kände mej pigg och redo o starta dagen. Barnen vaknade och ville ha frukost o åt väldigt bra. Min sambo sover han har jobbat natt. Hoppas han får sova ut nu då.Skall sedan leta något som kex eller något sedan gå ut med dem så de får leka längre stund ute. Det blir bra det. Kanse man kan få hitta något spänande ute som man kan sedan ta in o de får göra nått med det. Som tex kottar o så det kan man ju göra kottavla och så. De gillar att pyssla och specielt med nya saker. Det e kul ju o se dem glada. Dom är underbara o jag älskar dem så mycket , mina små änglar.

Anonser

Nu har man laggt ut massa på tradera igen. det blev en del titta gärna! http://www.tradera.com/auktioner/sexpressen

Fint tyg som ligger på tradera....


Detta längtar man till solnedgång på sommaren o mysa vid en eld på kvällen! Älskar det.


Barnen

Dom fick en låda glasspinnar av sin farmor och lite godis av mig. Sen så har de lekt en hel del dessa 2. Nu e de lite trötta och jag tror det blir en lugn kväll.. Då skall jag rensa i mina tradera lådor och lägga ut nya anonser.. Hoppas jag finner de nya oandvända skorna som e så snygga och kunna lägga ut dem.Sen så tänkte jag planera för veckan vad man skall äta kanse det e enklare o äta o gå ner då... De som vet säger planering e a och o i viktnergång... Jag tror det , men svårt o få äta det man skall då barnen behöver en helt annan kost. De skall upp i vikt o jag ner. Och hinna göra 2 maträtter har man oftast inte , ,men om man förbereder dagen innan så kanse... Tänkte testa det iallafall. Försöka få motonera de 3 dagarna de e på dagis... borde funka hoppas jag.. Jag hoppas det funkar nu..

Hamsterbur

Jag har en hamster som heter bitsky. Funderar på att byta bur till han. Han är gammal och så och jag vill ha en bur som han kan vara i och ha bekvämt men endå enkelt o få tag på han o man skall se han bra. Om han nu börjar må dåligt. Har någon något bra förslag på modell av bur? Jag vill verkligen att han skall få det bästa boendet tills hans sista dagar har kommit..

Nu längtar man till kryssningen i februari.


Hoppas man slipper se denna snö helt snart o det får bli vår!


Underbar morgon

Vaknade och kände mej utvillad , barnen åt fil och gillade det. Nu myser de o jag fixar med tradera o annat. Sen skall vi ut o de skall leka , jag skall försöka få bra kort på något med min kassa kamera... Vi skall även fixa lite godis åt busbarnen. Blir nog en bra dag idag med.

Mysig kväll

Min sambo skall jobba natt i natt o jag skall snart gå och sova. Sträcka ut sej lite extra och inte höra gnäll om att man snarkar.. Jag älskar min sambo men gillar även nätter man sover igenom utan att väkas hela tiden med. Bra att kunna få båda delarna , sova brevid han o ibland sova ut.. I morgon e det lördag o då e det dax o fixa liten påse godis åt barnen. De får ca 1 dl var då jag vill spara deras tänder. De nöjer sej med det o de e duktiga. Snart e det dax o slänga in disken i maskin o diska o sen lägga sej o säga syns i morgon.. I morgon blir det nog en bra dag med med mina änglar som jag älskar så mycket.

detta skall göras idag...

Skriva lista på vad man behöver hem , laga kykling till maten och städa. Skall även till lidl o handla det blir bra, billigt o bra. Sy testkuddar o vika tvätt o hinna ut en stund så barnen hinner leka. Min tuffa dam går med sin hello kitty tröja med huv och ser cool ut, de skall få vara med o baka sen. Mycket o göra men oftast så hinns allt med...

Min busiga tös...


Så fin kudde . Fick den av pappa!


Vilken rolig dag..

Jag har träffat broder o hans fru. Barnen tyckte det var kul o de ville dit igen. Jag med! De hade mycket o göra o nu planerar jag för nästa gång. Dagen har varit kanon o i morgon skall jag o min sambo handla hem mat igen.. Tur att barnen vill vara med o hjälpa då!

Fuskbyggarna

Timell är så bra verkligen och visar att han bryr sej. Dagens avsnitt var helt galet med massa fel , fel som var farliga. Fattar ej hur någon kan bygga sådant hus. Nyckelfärdigt hus , förstår iden och önskar att familjen hade fått det. Att detta händer i sverige det e sjukt dåligt! Tack fuskbyggarna för ni visar verkligheten! Det behövs!

Bärbar dator

Jag har en fujitsu siemens bärbar dator med skaplig minne o så men e ute efter bättre.. Man lär ju lagra bilder och annat och det tar plats samt att den lär vara snabb. Något förslag? Den skall vara enkel att ha med men ej världens minsta skärm. Det skall vara bra tangetbord och snabb.. Bra att se på youtoube och annat.. Och fixa till bilder o så..

Underbara barn!!

I morse så skulle vi till dagis och min son var glad.. Han skulle visa sin lampa och prata då med adam. Han fick hjälpa till o byta glödlampa och pratar mycket om hur saker e byggda. Som tex där sitter en skruv.. Nu e de hemma och hjälper mamma o städa men i morgon blir det roligare. Då skall vi ju åka buss och de skall få köpa en leksak. Sen så skall jag ta med min dåliga kamera och försöka få nån bra bild på mina änglar...

Dessa underbart snygga skor finns på min sida på tradera!!


Börjar att skissa upp fotoväggen

Jag har tänkt göra en fotovägg som e flyttbar med matt grå tyg som en vikvägg. Den skall man ta fram så fort man vill ha något fotat som man sedan skall sälja. Den skall vara vikbar så den e enkel o fälla ihop med väska man syr till den så tyget håller sej rent. Man skall ha krokar på den så man kan enkelt hänga upp en galje med kläder på... Jag tror det blir bra. Kanon... Sen en fotolåda man ställer in saker och tar kort.... Det e kanon när allt e klart.

Städar och lagar mat

Idag städar man så det skall bli fint under tiden man lagar mat åt barnen. Potatisgratäng och hambörjare biffar... Har även fått ut skorna på tradera men denna kamera behöver verkligen bytas ut för den skapar problem stora problem... Min sambo skulle kolla detta med kamera o jag hoppas hoppas det ordnar sej nu. Nu så skall man vika lite tvätt medans man väntar på gratängen och sen stecka hambörjarna.. Älskar min familj och skall säga åt sambon sen att vi skall ut alla tillsammans idag. Man e lite sliten efter att varit sjuk så man vill ha en mer med när man går ut med dessa vilda barn... Jag älskar att vara ute med dem och just nu ser de med fram mot det. Känns som våren e på g men än är det ej säkert , dok går det att njuta av vädret och veta att snart nog e det mer o mer sol!

Dagis i morgon för mina änglar..

Nu är man lite friskare o lite piggare och barnen mår bra. Så det blir nog dagis för dem så de kan busa av sej lite. Jag deremot får ta o städa lite hemma och få iordning lite , det man ej orkat när man har legat. Tar tid men det börjar gå åt rätt håll och man kännersig bättre för var dag. Nu hoppas man bara att halsen blir bra snart nog och att man kan göra mer o mer var dag. Nu så får detta sjukperiod vara över och nu lär man planera för o få ordning i barnens rum och så. Få fint hemma och få mer tid över till o var ute nu när nu vädret ett tag ej e så kallt.

I morgon skall jag fixa med tradera

Jag har tänkt gå igenom och fixa med anonserna i morgon. Man känner sej bättre o orkar mer för var dag , i morgon skall det bli fart på anonserna igen.

Hej idag känns allt bättre!

Jag fick sova närapå en hel natt förutom några gånger man vaknade och var tvungen o ta slemlösande. Man e piggare även fast man känner sej sliten men endå bättre än på länge.. Fått i mej ett mål mat och inte e lika orkelös då det ej gick å äta. Ser fram mot att bli helt frisk!

modemet från comhem trådlösa mobila internett.

Vi bor i ett comhem hus och har allt man kan ha hos dem ,bredband fast och mobilt , telefon och tv... Men vet ni vad som krånglar av detta då jo mobila uppkopplingen... Det e så att man instalerar det på datorn då kommer kuggfrågan , hur många gånger måste man istalera detta då???? Ja en tror jag borde vara normalt.... Men när det har gått i 2 veckor i datorn så lär jag avinstalera o på instalera igen sen... Annars fuknar det ej , så fort det ej tar emot signalerna då lär man göra detta... Jag har pratat med dem o de söker felet , felet med det e att det har tagit ett tag o ingen förändring... Ett tag då menar jag bara 3 månader så ni vet.... Kul? nej inte alls allt arbete ibland blir ju förstört o man lär börja på noll igen... Ärligt det e ju fel , de borde ju ha skikat ut nytt modem typ.... För länge sedan , detta har jag o min sambo tröttnat på så jag hoppas de hjälper oss snarast nu..

nu har man fått penselin.

Jag har gått och haft hög feber ett par dar nu. Ont i halsen och ont i kroppen. När läkaren kollade min hals så sa han det där ser inte så bra ut.. E säkert inte för det känns verkligen. Nu så fick de ner min feber o är på rekordlåga 37.7 nu.. jag hoppas det håller i sej verkligen är helt slut i kroppen och man hoppas på en hel natts sömn snart. Man känner det börjar ordna sej lite men sakta hoppas att i helgen e man feberfri. Då kan man göra nått med barnen hoppas jag.!!

Feber och hosta och ont i kroppen.

Idag är det 3dje dagen man är så hög feber ont i kroppen och ont i halsen. vad jag önskar att detta slutade snart. Med feber pendlande 39 -40 så blir man helt slut. Jag har fått febernedsättande och halstabletter idag av min kära sambo , så man blir frisk nån gång. Och när man fick ner febern så kändes det lite bättre men dok känns det att det börjar stiga nu suck. Huvudvärk får man med då med detta vilket e jobbigt. Nu så sitter man o dricker te som hjälper o lindra halsen lite och sen skall försöka äta något vilket e svårt med hög feber men man måste. Min kära sambo skulle vara hemma i morgon från jobbet och hjälpa till med barnen då jag e helt matt nu. Hoppas morgondagen ser ljusare ut..

kompaktkamera i olika dess former men endå systemkamera lär det bli...


Ont i halsen och seg

I morse vaknade man o var seg i kroppen och huvudet kändes tungt. Typ allt man gjorde kändes tungrott. Sen kom halsont och huvudvärk. Men vi åkte till västerås endå o tittade på systemkameror på media market blir ev i slutet av månaden.. Jag längtar verkligen, nu får man drömma om det tills det nu händer. I kväll blir det en varm filt och stor kopp te framför tvn.. Teet dämpar halsont tycker jag iallafall en stund. Mina barn ligger nu o jag skall lägga mej tidigt , lär behövas. Hoppas ni slipper detta man blir helt slut ju..

Kväll igen..

Nu sitter min son och äter sin macka med ostsmör och mesost. Ostsmär är messmör han älskar det dok ej min dotter... De är bra mysiga och roliga idag, skall vara nära och hela tiden ha koll på vad man gör. De hjälper till men dok ibland får man mer jobb men kul att de vill hjälpa ju. Snart e det dax för sängen o för oss vuxna och mysa. Love my famely!!

Farmor var på besök hos barnen...

Hon kom på morgonen oh de skulle visa diverse saker de har. Sen så fick de bada för äntligen kom något liknande bs och spolade bort stoppet. Så då fick alla bada och så. Sen år vi fisk med strips var gott , som fich and chips ni som vet.... Och efter det så gick vi på kondis med barnen och gick hem sedan och de fick se en film och leka och hjälpa till o städa sina rum. Vad kan man hitta när man städar ett barnrum är mycket allt från små små fåglar till stora gätte monster.. Ja det var kul o städa tyckte de då för monstren måste ner i buren som är backen...Monstren hade ingen chanse de bara flög ner i buren och och sen var det rent... Då sa de inga monster? De e borta nu. m leta fler monster skulle de göra och de hade fullt upp att hitta monster till buren. Nu är de trötta och i morgon skall de få leka mer o leka i snön vilket vi ej han idag. Men de blir nog trötta av det med..

Att spara pengar..

Jag tar och handlar en månad normalt och kollar sen vad det står på kvitton och ser vad som är onödigt. Sen så tittar man på vad som är nödvändigt. Bestämmer att det som är nödvändigt försöker man få hitta det billigare och avstå det onödiga som ev kan bestå av godis , tidningar , böcker diverse.. Bestämmer en vis summa till detta som kan vara 50 kr över det får det onödiga inte kosta. Sen spar jag kvitona och bokför om det är något onödigt som är köpt och hur mycket det nödvändiga kostade. Spar kvittorna i en stor skrivbok så man kan gå tillbaka till kvittona och titta om man behöver. Tejpa fast dem och skriv inköpsdag över kvitot. Gör en meny över månaden med hjälp av det du ser på extra pris och bra erbjudanden. Spara småmynt i en burk eller spargris och sätt in det på sparkontot på månadens slut då du får de andra pengarna. Och du spar ju in på att ej köpa onödiga saker de pengarna spar man på sparkontot eller betalar skulder. Ta bort de onödiga premunationerna och konsentrera dej på det du verkligen behöver. Du kan få ner kostnaden enormt mycket på detta sätt.

Snöar mycket och väntar på bs..

Idag trodde jag det skulle bli bättre väder närmare mot dagen men där thi fick man. De snöar hela tiden nu men det kan ju sluta. Min sambo får ju arbete då han plogar åt andra.. Bra på sätt o vis med extra pengar och då är det posetivt endå att det faktiskt snöar. Jag hoppas bs kommer idag men vad vet man kan ju dröja ett tag har man lärt sej. Vi har fått nyckel till annan lgh för att ha tillgång till toa men pyssligt med de små. Hoppas de ej behöver gå på en stund nu då man skall laga mat... Vad får man se vad det blir sen skall jag beställa tid för klippning..' Mitt hår känns så risigt nu. Om det blir så här hela dagen får man nog leta på varmare byxor o sätta på sej när man går ut.. Anonser skall göras iordning med då fler saker skall ut på tradera. Hoppas att man kan baka lite idag med barnen älskar det ju. Man har en del o göra alltid men givetvis det viktigaste göra något med e ju barnen.. Nu så skall jag fråga om de vill vara med o laga mat , göra enklaste jobbet provsmaka... Hehe ja de gillar det jobbet , men det e bra med ju de hjälper ju mamma då..

Vill ut och göra något ..

Idag vill man ut och göra något blåser duktigt gör det med. Måste bli lite varmare mitt på dagen ju. Barnen skall ju orka vara ute en bra stund är det meningen. Sen så har jag fixat med anonser på tradera igen.. Länk direkt till dem är http://www.tradera.com/auktioner/sexpressen Kolla gärna. Finns för stora och små och mer blir det... Jag har en del o lägga ut.

vilken otur vilken stank...

Nu på kvällen så blev det totalstopp på toaletten att så fort man spolar på toaletten så kommer vatten upp i golvbrunnen och det stinker skit... Även när man tar och spolar i handfatet kommer det vatten upp i golvbrunnen. Det bubblar och fräser och har sej och stinker så illa att man mår illa... Hoppas hyresvärden fixar detta nu , det är ett regällt stopp. Jag har aldrig varit med om sådan stank..

Min kära kamera....

Ja den krånglar då och det blir oskarpa bilder och bara sudd. Är så trött på den och dessa dåliga bilder att man bryter ihop på den... GRRRR , Jag skall leta en systemkamera och då hoppas slippa denna kamera snarast... Vet nån vilka som är bra och ev bra sida och handla ifrån?

Knubbigt regn..

Såg filmen knubbigt regn tokrolig och sjuk. En filmressisör som det ej går så bra för skall göra en film , och får ej ett ja av filmens stjärna att han vill medverka. Han får dok medverka endå och allt blir så sjukt.... Kanonkul film verkligen men lite b film över sig... Men dok sevärd!

Kusinen hjälper till...


syster hjälper sugrör att gå in i läskiga huset..


min son leker med spökhuset och monsterhuset...


Kokat morotssoppa

Morotssoppa är gott och bra man kan göra utan fett i och fortfarande smakar det underbart. Samt bra för figuren , dok funderar jag ofta på vad för mer mat man kan göra som bara att värma på och bra för figuren. Älskar kyklingsallad och isbergsalad och vattenkastanjer. Kött är gott med men behövs tillagas på sånt sätt att man ej har massa fett extra till i tillagningen. Fett skall man ju ha i kosten med och föredrar de produkter som funits länge som grädde och smör dok i små mängder. Ris , pasta , och potatis har jag en mindre del av då de är massa kolhydrater i dessa. Bröd är en grej med man skall vara noga med att välja bättre bröd än bara vitt bröd som blir en enda stor deg i magen av , jag gillar de som ej är kolsvarta och har frön i. Hårdbröd är gott med vissa sorter. vill få igång på kroppen regällt på fettförbräningen och energin. Få komma i vissa storlekar man kämpar för o komma i , dok är viktminskning inget som går snabbt och bör gå i ett stadigt och kontrollerat sätt ner som fortgår. Att man ändrar småsaker hela tiden till det bättre och inte tar allt på en gång. Typ om man är en som har mycket socker i saker så dra ner stadigt ner men i lagom takt så det ej blir att man ej orkar takten. Äter man helt enkelt för mycket så dra ner på det som bygger upp detta mest och byt ut det mot nyttigare. ät man som mättar och helst sakta då du blir mätt fortare. Drick helst vatten så mycket det går istället för dricka och annat. Detta tar tid men funkar dok... Jag har haft problemet att jag har varit svag för socker och salt men det har jag dragit ner en del på. Nu om jag skulle komma upp i den forna mängden skulle det bara äkla mig vore inte ens gott. Så det är ju det att man kämpar hela tiden sen så funkar det o då börjar man med nästa sak.... Men nu e jag fantasilös dok på resept , nått förslag vill ha något nytt lättlagat och gott som är bra mat trött på det man hela tiden man äter.... Har ni förslag? Vore tacksam!

Min sons bilfotölj från jysk

Jag har laggat hans bilfotölj från jysk som han fick i julklapp. Fin röd barnfotölj med insperation av filmen bilar. den hade släppt i sömmarna på 2 ställen och det var ej småglippor. Fick leta på stark tråd och kraftig nål och laga. Blev dok bra men endå går sönder redan och man undrar vart släpper det nästa gång.. Vilken kvalitet verkligen!!